[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
المقادير:
بطاطس صوابع ا و شببسى+ 2 ملعقة طعام ملح + معلقة سكر
+نصف كوب خل + ماء مغلى
الطريقة:
نقوم بغلى الماء على النار ونضع الملح والخل والسكر وبعدها نقوم بوضع البطاطس على الماء المغلى ونتركها من عشر دقائق الى ربع ساعة وبعد ذلك عند التحمير ننشل البطاطس ونضعها فى زيت حار حتى يشقر لونها ملاحظة ياريت منعمقهاش قوى علشان متبقاش مقرمشة قوى بس بجد جميلة بيبقا فلبها من جوة طرى ومن برة مقرمش
وبالهنا والشفاء
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
» إلي متي سيظلوا علي عنادهم ؟
» حوار بين النبي واعرابيا
» كوادر وطنية لإدارة المحطّات النووية بأبوظبي
» سيارات موديل 2010
» بالصور تحويل سيارة مرسيدس من خـرده إلى سيارة حديثه
» ღ,¸¸,ღ أنــــا وأنتــ .. جأوبنى من أنتـ ...وأسئلنى من أكــون؟ღ,¸¸,ღ
» اصعب 12 دقيقة في حياتك
» آن الرحيل يا سادة